Αναδείξτε την παρουσίαση των πιάτων σας με τη σπαστή λαβίδα γαστρονομίας Kankuma, ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία και ερασιτέχνη σεφ. Κατασκευασμένη στην Ιαπωνία, στην ξακουστή περιοχή Tsubame-Sanjo με παράδοση στη μεταλλουργία, συνδυάζει λειτουργικότητα, ακρίβεια και κομψότητα.
Η εργονομική της σχεδίαση επιτρέπει τον εύκολο χειρισμό μικρών ή ευαίσθητων υλικών, ιδανική για γαρνίρισμα και στήσιμο πιάτων με λεπτομέρεια. Φτιαγμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, προσφέρει ανθεκτικότητα και διατηρεί πάντα επαγγελματική εμφάνιση.
Κατάλληλη για την προετοιμασία και παρουσίαση πιάτων σε κάθε κουζίνα – ιαπωνική, δυτική ή κινέζικη.
ΠΡΟΤΕΙΝΌΜΕΝΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ
-
Frequently purchased together
-
Products from the same category
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)